Sveriges rättsystem...

Läste aftonbladet nyss och gissa vad jag ser: De som Stod åtalade för mordet på Ahmed "Romario" 23 år, har nu blivit friade... Jag fick en chock, de mördade en person och allvarligt skadade 2 andra personer. Och de kommer undan med det pga att tingsrätten inte tycker det är "sannolikt att N.N (18-åringen) med en ögonskada bestående av ett sprucket ögonlock, skulle ha kunnat rusa runt i mörkret på motorvägen och hugga en vältränad yngling till döds och allvarligt skada de båda andra, skriver tingsrätten i sin dom."
Så en människa har lämnat jordelivet och 2 andra människor blev allvarligt skadade, och ingen blir straffad för att det inte är sannolikt!? 18-åringen hade ju erkänt grov misshandel och vållande till annas död, men det ansåg tingsrätten som falskt erkännande. Jag blir så arg att detta kan hända, det kommer ju säkert att överklagas och till slut kommer de få sitt straff men att det ändå kan hända i tingsrätten.
De andra 2 personerna som stod åtalade för medhjälp till mord, försök till mord och medhjälp till försök till mord - men samtliga åtalspunkter ogillas alltså av Attunda tingsrätt.
Jag tycker Sverige borde se över sitt rätts system!!!


palla blogga...

Tjena, har inte pallat blogga så mkt.
Fettisdagen har varit, hoppas alla har ätit semla. Det har varit en elektriker här och försökt fixa vårt internet, men det är tydligen nåt fel på uttaget så de måste komma tillbaka och borra i väggar och skit. Hoppas det blir bättre då iaf har inte kunnat logga in på msn på ett tag. börjar få abstinens hahaha
Peace


Tjenixen

Hoppas alla mår bra haha överlevde ni singlar gårdagen? Ni som har förhållande bråkade väl inte hoppas jag :P

Igår kollade jag på filmen "Bedtime Stories" med Adam Sandler, den var helt ok. Lite mysig familjefilm ni vet haha jag försöker ladda ner "The Curious Case Of Benjamin Buttons" men jag hittar bara konstiga torrents... Är det någon som vet var man kan ladda ner en bra version av filmen?

Har inte så mkt att skriva om kanske återkommer senare. Ciao


Chips

Jag blev jävligt sugen på chips, så jag kollade runt om det fanns nåt recept på hur man kan göra egna med vanliga potatisar. Det jag hittade var 4-5 bra recept och en intressent video! Lägger in en länk så kan ni se för er själva :)

Hur chips blir tillverkade




Skumt recept

Recepten som fanns på tasteline.com var lite skumt, det stod att man skulle ha kakan i ugnen 20 min på 150 grader. Men när jag tog ut den så var den lika lös som när jag tog in den, så jag satte in den lite längre... Den blev inte som jag ville ha den, men den är ätbar hahaha. Receptet som jag gick efter förut var mkt bättre!

mm kladdkaka

Nu sitter jag och väntar på att kladdkakan ska bli klar, den ska vara i ugnen i 20 min. Vad gott det ska bli :D
Här är bilden jag lovade. Tagen med min mobilkamera så den e inte så jättebra men visst ser det gott ut!?



Lipstick Jungle

Nu har jag kollat på 1a säsongen av Lipstick Jungle, jag laddade ner den och den blev klar idag. Den var bra faktiskt, men jag blev lite förvirrad efter första avsnittet för de hade bytt ut hälften av skådespelarna mellan 1a och 2a avsnittet. Men jag vande mig iaf och de nya skådespelarna var ändå bättre.
Som jag sa förra vecka så påminde den väldigt mkt om Cashmere Mafia som i sin tur påminde om sex and the city. Men jag tror de flesta håller med om att SATC inte kan knuffas ner från tronen i första taget.
Jag kommer defenetivt ladda ner andra säsongen också och börja följa denna serie.
Nu är det snart dags att göra kladdkaka :)

/Hälsoklubbens bästa medlem

Fredag den 13

Haha gud vad folk kan vara rädda för ett datum :P Jag tror inte alls på att detta ska vara en oturs dag, och även om nån skulle råka ut för nån liten otur behöver det inte alls vara pga datumet. För övrigt så inträffar fredag den 13e 3 ggr detta år, idag, i mars och i november så det är bara mjuk start för fobikerna.

Måste sova

Med tanke på att jag vaknade kl 4 imorse och inte kunde somna om så borde jag ju sova som en stock nu inatt, men jag är inte ens trött nu. Jag fattar inte vad det är med mig och sovtider, men de verkar aldrig komma överens...
Ska dricka lite juice och somna till en serie. Hoppas jag sover normalt nu:
God natt!

Nyttig? pyttsan

Ja, det gick inte så bra med mina planer om att vara nyttig.... Jag sa ju tidigare att jag skulle göra sallad idag, men istället blev det först pannkakor sen 2 korvar innan jobbet och nu står jag å friterar pommes. Fattar inte att jag är så svag för onyttigheter. Men imorrn ska jag fane mig göra sallad!!! Ska även göra 100 situps innan jag lägger mig ikväll så jag förbränner en liten bråkdel av pommesen haha

AKON KOMMER TILL SVERIGE

Wohoo han kommer tillbaka! Den 12 april kommer Akon till sthlm. Vet inte än var man kan få tag i biljetter men jag kommer defenetivt skaffa!!!



Min man!


Äntligen

Äntligen kom jag in i tvättstugan. 1 timme senare än jag borde kommit in men men kan tvätta 3 timmar iaf det är bättre än inget. Nu börjar jag bli trött också efter den sömnlösa natten. Fan och jag ska sitta och ringa och vara trevlig till klockan 21. Gah vill inte jobba idaaaag :(

så jävla irriterande!!!

Kl 10.07 går jag ner till tvättstugan med tvättkorgen, men gissa vad! Jo, någon har ockuperat tvättstugan OCH satt sitt lås på dörren så att man inte kommer in! Så jävla irriterande att när man äntligen får en bra tvätt tid så ska någon annan jävel komma och sno den 7 min efter att jag skulle vara där. Ok om det va 30 min, men vafan om jag har bokat tiden 10-14 så ska jag fan i mig få komma 7 min över 10 utan att nån jävla idiot går in och låser. Jag satte iaf upp en lapp att de ska ringa mig när de är klara.
MÅSTE TVÄTTA VAFAAAAAAAN

tvätta

Fan, det är väldigt ont om tvätt tider i huset där jag bor, lyckades iaf få en idag i rimlig tid: 10-14. Skulle egentligen jobba 9-17 idag men jag bytte pass så jag jobbar 16-21 och kompletterar timmar på söndag istället.

Dagens mat:
Tänktte försöka vara nyttig och göra en tonfisk sallad. Men sedan ikväll kommer jag nog fritera nåt iaf haha

insomnia

Fy fan, jag vaknade kl 4 inatt och har inte kunnat somna om sedan dess... Jag tror jag somnade vid 23 eller nåt sånt, jag håller på att försöka vända tillbaka dygnet och inte var en sån nattuggla som jag är. Så jag har alltså varit vaken sedan 04.00 och jag slutar jobba kl 21.00, hur ska det gå, jag som brukar sova 12 timmar per dygn hahaha

Fy fan vad kallt det är

Shit, det är mkt kallare nu än vad det va i januari! Jag längtar efter våren, sommaren och värmen!!!
har inte så mkt att blogga om, kanske kommer nåt senare...
"Blame it on the a-a-a-a-alcohooool"

ska äta nudlar

Yasmin sa att hon hade ätit nudlar, så då blev jag sugen så jag ska också äta nudlar nu. Gillar inte bröd så värst mkt :P

hmm pannkakor eller sallad

Jag är rätt hungrig och jag är sugen på nåt som är gott och lättlagat. Vad ska jag ta, pannkakor eller tonfisksallad? Help me please

mm kyckling

Shit jag friterade ett pkt kycklingvingar, det var jävligt gott men nu är jag jävligt mätt hahaha
kan nån komma med tips på filmer jag kan ladda ner?

Söndag

Jag är lite förkyld idag tyvärr... Kanske för att jag väntate på bussen i 45minuter igår kväll och det va jävligt kallt...
Ska göra pannkakor ikväll det va så länge sedan och det är så gott :D
annars ska jag softa å kolla på film tror jag
Peace

Capten Morgan

Igår så hade vi taco/ute kväll. Vi åkte hem till Natalie, lagade mat (tacos) sedan kom Yazzy, Christine och en kompis till henne och Natalies bror Cesar och hans tjej Carolina. Vi åt tacos å pratade å hade trevlig. Natalie hade köpt en flaska capten som vi blandade med cola. Jag är inte så förtjust i just den drinken, men det va helt ok. Jag shottade lite också och blev lite full redan hemma hahaha
Vi gick först till Konsert Baren där Delgado maffian redan var på plats. Vi stannade en timme, drack 2 drinkar sedan drog vi vidare till BJ men det var sån oerhört lång kö så vi sket i det. Vi gick istället till en bar som heter VIP, vid det här laget var det bara Natalie, Cesar och jag kvar. Yasmin och Carolina gick tillbaka till Delgado maffian haha och Christine satt å pimplade vin på terrasen.
Så vi 3 som va kvar satt å drack lite öl och snackade sedan vid 3 när de stängde så åkte vi hem.
Väl hemma gissa vad jag gjorde... Jag åt upp resten av tacosen hahaha Natalie åt lite sedan gick hon och la sig medans jag satt själv och gamade i mig hahaha.
Nu sitter jag här i Natys soffa och kollar på "Lipstick Jungle". Har aldrig kollat på den men den verkar påminna om "Cashmere Mafia" med Lucy Liu. Synd att de lade ner den serien för jag gillade den!
Det var allt för den här gången. Vi hörs när jag känner för det.
Chao

PS. Den andra dagen av barcelona resan pallar jag inte skriva om. De som vill veta nåt, fråga på bara. DS

fuck bredbandsbolaget!!!

idag har vi nytt modem, men internet anslutningen är ändå för jävlig! Jag tex bara gå in på facebook nordea och blogg.se... Jag kan inte gå in på nån annan blogg kan bara logga in här, och logga in på facebook och nordea. alla andra adresser jag skriver in kommer man bara till "sidan kan inte visas" fan vad irriterande!!!!


boring blogg

hej hej på er allihopa! jag har inte haft nån jävla lust alls att blogga! plus att internet e fucked up, det är nåt fel på modemet så bredbands bolaget ska skicka ett nytt till oss...

bloggar mer när jag har lust. ciao