FEEEEEEEEEST


senaste nytt

Hej på er kära läsare hahaha 

I torsdags sålde jag på jobbet igen :D fett nice.
I fredags åkte jag till finnberget för att träffa några kompisar från västerås, Andreas gudmor har en lägenhet där och hon skulle va borta på spa till på söndag så vi passade på att vara där och dricka lite och sånt. Det va trevligt vi rökte vattenpipa å söp hahaha. På lördagen så var Andreas å Aria på nåt spa som de fick gå på gratis. Jag och Dasha (Andreas tjej) va hemma å kollade på film å vilade. Sen på kvällen åkte vi till en kille som heter Mattias som bor i Västertorp. Vägen dit blev lång, för Andreas va lost in Stockholm haha. Sent om sider kom vi fram tack vare att Dasha har gps på sin mobil. vi kollade på Into The Wild. Den var rätt bra faktiskt. Kl va nästan 12 när vi åkte hem, vi käkade lite sen lade vi oss och sov. Dagen efter så städade vi lägenheten medans Andreas åkte och hämta sin mamma och gudmor.
Sen skjutsade de hem mig, å nu är jag förkyld :(


Första säljet

igår sålde jag första gången, jag blev så glad, jag är en av de 3 sista som inte har sålt så jag är inte sist iaf :D. sålde för 8314kr och kunden sparade drygt 2000 kr :D lyckades sälja bil, husvagn och familjeolycksfalls försäkring. lite konstig kombination men det var de försäkringarna vi har billigare :D

idag ska jag sälja för minst 15 000 wish me luck

Peace out modda fuckers

//B.G

Blogg koma

tjenare! nu bestämde jag mig för att blogga en gång på väldigt länge... jag har inte pallat och inte haft så mkt att skriva om.

detta har hänt:

mojgan fyllde 25 för 2 veckor sedan och vi hade överrasknings fest hemma hos oss. det va väl 15 pers som kom tror jag. det var rätt mkt förberedelser, natalie hade lagat mat på cilensk sätt och hon och lydia hade förberett det mesta dagen innan, gick upp rätt tidigt på dagen därpå (för att vara jag) och jag och natalie städade hela lägenheten vi åkte till kista och köpte nåt att ha på sig, lydia va tvungen att åka till skolan tror hon gick upp 6 :S
ja å naty åkte och hämtade tårtan medans lydia dekorerade å hade sig. sen kom folket kl 19.30 och lydia åkte och hämtade mojgan som inte visste vart hon skulle, hon kom inte vid 20.00 med ögonbindel och blev väldigt förvånad när hon stod i vardagsrummet med alla hennes vänner runt omkring! vi åt å drack bål och minglade, sen gick vi till layer cake där vi hade bokat bord. vi drack champange och vin och hade väldigt kul.
hoppas du hade en trevlig födelsedag mojgan :)







sen har det väl inte hänt så mkt, jag jobbar inte kvar på edb, utan jag har fått ett annat jobb som telefon färsäljare på ett företag som heter White Label. det är mycket bättre lön och bättre chef :)

vi var på café opera härom veckan också när

Brothers salazar hade release fest. de körde en låt med adam tensta, tyvärr körde de bara en låt och sedan var det bara techno club musik som inte var särskild bra...men vi stod och snackade med ibbe å adam tensta så det va nice ändå.






fick precis höra att det är värsta festen på layer cakefredag, så be there :)







förresten så har det ju varit 1a advent och jag har julpyntat lite :D