I stockholm igen

De senaste 2 veckorna har jag åkt fram och tillbaka från Uppsala som om jag skulle åka till stan och hem. Har varit hos Fatuuuum, sen åkte hon med hem till mig men drog dagen efter, jag har ju ingen data så hon saknade nog den hahaha eller hur Fatme!?
Nu sitter jag hemma hos Naty hon ringde imorse och sa kom så jag åkte på morgonen. Men resan hit var inget nöje direkt, Upptågen från uppsala va jätte försenade, det var nåt växel fel på tåget jag åkte med så jag fick ta nästa tåg, vilket var försenat i 25 min... det tog ca 3.5 timmar att komma hit. Idag ska vi chilla; jag Naty och Naty (vi har 2 st och båda e frånsamma land också haha)
Herregud vad kallt det är förresten, jag ska gå och göra te nu och tänka på sommaren så jag tinar upp lite.
Peace


GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!

Hej allihopa som ens pallar besöka min blogg hahahahaha
Jag skrev ju tidigare att jag skulle återaktivera bloggen, men det är så här att laddaren till min data gick sönder (igen) efter en månad så det var riktig skitkvalitet. Nu har jag kapat min kompis data så jag passar på...
Hoppas ni alla har haft ett roligt årsskifte och att 2010 blir ett dunder år!
Jag har varit på en hemmafest sen drog jag och min kompis vidare till münchen bryggeriet, det va persiskt fest så mnusiken var inte direkt nånting jag kände igen... men några hits spelade de iaf som tur var.
nu sitter jag här och kommer snart somna.

Alla som känner mig vet att jag älskar Lady GaGa. Jag har alltid gillat hennes musik, men jag började bli riktigt fan när jag såg hennes uppträdande på mtv video music awards... Hon sjöng paparazzi och hennes show gick ut på att hon dog. Vet inte varför jag fastnade men jag tycker det var så bra och sedan dess har jag varit ett stoooort fan!!!! Tyvärr har jag missat henne alla 3 gånger hon har varit i Sverige, jag har velat se henne sedan augusti 2008 så nästa gång hon kommer kommer jag gå kosta vad det kosta vill!!!!
Här kommer en av mina favorit låtar med henne, diggar ni inte hennes dans så gå och häng er hahahah

Beautiful Dirty Rich - Lady GaGa