Emergency Room - Rihanna & Akon

Äntligen har de gjort en låt, jag minns att jag frågade mig för 1 år sedan när de skulle göra ett samarbete och här är det nu:

Rihanna & Akon - Emergency Room


Grattis på födelsedagen Christine!

Idag fyller miss USA 24 år, vilket vi ska fira på fredag tillsammans med Natalies firande :) Hon kommer hem idag från Usa så hon kommer väl snacka engelska med oss närmaste veckan hihi Grattis Timon jag önskar dig ett trevligt år för nästa gång är det "the big 25" som man säger hahaha kram

Grattis på födelsedagen Natalie!

Idag fyller Delgado maffians ledare Natalie 24 år vilket vi ska fira stort på fredag :D Grattis Naty jag önskar dig all lycka även om jag gör dumma saker ibland :( kram!
 

GAAAAAAH

säger bara en sak, igår skämde jag ut mig lite hahahahaha
"Blame it on the booze, got you feeling loose"

Facebook test

Jag gjorde några test på facebook.
Det ena hette "vilken nationalitet är du" och jag blev brittisk... Har ingen aning om varför hahaha men men

Det andra hette "hur mkt blatte är du" och det stod "Bestäm dig förfan, du e varken blatte eller swedi, bara någonstans i mellan. Pick a side.." haha ja jag är väl en vilsen bengal som min kompis säger hahaha

Det tredje var vilken "vänner" karaktär jag är och jag blev phoebe, haha hon e skön men lite konstig det kanske stämmer på mig :P så här stod det iaf:
"you are the most uncommon friend your friends have. your friends are your family and you are always ready to do anything for them. you would try everything to keep your friends happy and not get hurt. your wierdness attracts many people to you"

Lekfulla djur

Aftonbladet visar ett videoklipp om hur delfiner leker, jag tycker det ser gulligt ut haha


Jag skäms!

Sitter och kollar på kanal 5 "Den rätte för Linda Rosing" och jag kan inte låta bli att skämmas för att heta Linda i förnamn!!! Hon ser ut som en prostituerad. Så mkt pengar och och möjligheter hon har att se bra ut och klassig ut ändå ser hon ut som en crack hoe. och killarna som e med i programmet utnyttjar henne bara vilket ja förstår men hon e för blond å bimbo och självupptagen för att fatta. HATA HATA HATA!!!! HAHAHAHAHA

HAHAHAHAHA


Fredag den 13e mars

hahaha fredag den 13e igen hahaha stackars skrockfulla människor

"Starköl på Mcdonalds"

Ja, så löd rubriken på Aftonbladet och jag fick lyckorus hahaha sen när jag läser själva artikeln så framgår det att det är endast Mcdonalds på Arlanda som komer servera den goda drycken. Anledningen är att den är placerad bredvid en bar eller nåt som redan har tillstånd så det är i en "vuxenmiljö". McDonalds presschef säger också att detta inte är en generell plan för Donken i Sverige utan att Arlandaresturangen är ett undantagsfall och iom det så försvann mit lyckorus lika snabbt som det kom.


Why?!

En del människor verkar lätt få för sig att jag är intresserad av de och de tror när man driver med dem att man stöter på de. Även om jag skulle gilla personen ifråga så har han inte någon anledning att vara fittig mot mig eller hur?! Tex en kompis skojade och frågade killen ifråga när han skulle träffa mig. Hans svar var "Hellre träffar jag djävulen". Vad har man för anledning att skriva så? Får personen luft och vet inte hur han ska hantera det hela eller är han bara fittig?